Skip to main content

Välkomna till en träningsweekend på Rönneberga Konferensgård längst ut på Lidingö med härlig natur och havet inpå knutarna. Våra populära instruktörer; Ulrika Jerräng och Sofia Sterner inspirerar oss i olika träningsaktiviteter under helgen och vi kan också ströva på egen hand i de vackra omgivningarna. Vi börjar kl. 17.00 på fredagen och avslutar kl. 16.00 på söndagen.

Transfer till Rönneberga kan ordnas separat. Ange om ni önskar det i anmälan så lämnas tillkommande pris för transfer när vi vet hur många det blir. Pris per person i dubbelrum: 3.750:-. Enkelrumstillägg 200:-. I priset ingår boende och tillgång till alla träningspass och anläggningens fina pool samt måltider som inleds på fredagen med middag, på lördag serveras frukost, fika, lunch, fika och middag. Söndagen inleds med frukost, fika och avslutas med lunch.

Anmälan till Anki Sognefors på Anki Adventures, Tel. 070-21 47 741 eller e-post anki@ankiadventures.se. Uppge e-postadress, mobilnummer och eventuella matallergier. Vi måste vara minst 30 personer för att genomföra resan. Betalning sker tre veckor innan avresan och är då bindande. Fakturan skickas till er per e-post. Se mer information om Rönneberga på www.ronneberga.se.

VÄLKOMNA önskar Anki, Ulrika & Sofia

Se bifogad PdF-fil för mer information

Rönneberga 10-12 sept 2021